Baba Mondi, ka dhënë një intervistë për gazetarin Ylli Rakipi në emisionin “Të Paekspozuarit” në MCN TV.

Ai ka folur për bektashizmin dhe shtrirjen e kësaj feje në Shqipëri. Ndër të tjera, Baba Mondi u pyet nga gazetari Rakipi nëse është vaksinuar. Ai deklaroi se autoritetet ende nuk i kanë thënë se do të vaksinohet, por deklaroi se ai nuk është prekur nga koronavirusi.

Rakipi: A e keni bërë vaksinën Baba Mondi?

Baba Mondi: Nuk ka ardhur njeri të më thotë. Mua nuk më ka kapur pandemia. Unë kam frikë vetëm përëndinë.

Rakipi: Edhe klerikët duhet ta bëjnë vaksinën. Habitem se si se kanë bërë akoma, se qeveria ka zgjedhur disa grupe…

/TPZ.al/

VIDEO: