Analisti i njohur Mustafa Nano e ka cilësuar vendimin e qeverisë “Rama” për të vaksinuar personalitetet, si absurd dhe fyes.

Në një intervistë Nano deklaroi se logjika lidhur me këtë vendim nuk qëndron as një qiell as në tokë dhe se kryeministri duhet ta anulojë.

Sipas analistit, kur vjen puna te arrestimet është SPAK ai që duhet të hetojë, ndërkohë që shtoi se “nuk besoj që në këtë kohë mund të arrestohet Berisha, dhëndri apo fëmijët e tij”.