Komisioneri i Bashkimit Europian për Fqinjësinë dhe Zgjerimin, Oliver Varhelyi, ka dhënë një mesazh për samitin që po mbahet në Tiranë.

 

Varhelyi ka zbuluar se një nga arsyet pse për herë të parë po mbahet ky samit në Ballkanin Perëndimor është partneriteti.

 

 “Partneritet, kjo është ajo çka ne ofrojmë dhe është arsyeja pse për herë të parë zhvillohet ky Samiti në Ballkanin Perëndimor“, tha Varhelyi për mediat.