Nënkryetari i LSI-së, Petrit Vasili e akuzon kryebashkiakun Erion Veliaj për mashtrim lidhur me ujin e pijshëm në Tiranë.

Vasili shkruan në rrjetet sociale se Veliaj për vete e blen ujin, ndërsa qytetarëve u thotë pini nga rubineti se është ujë i mirë.

Postimi:

Ky mashtruesi Veliaj për vete e blen ujin, ndërsa qytetarëve u thote pini nga rubineti se është ujë i mirë.

Kur ky kryemashtruesi i Bashkisë gënjen edhe për ujin, që pijnë dhe fusin në trup qytetarët e Tiranës mendo për të tjerat.

Ky sa herë hap gojën vetëm mashtron!