Bashkia e Beratit ka reaguar pas vdekjes tragjike të 5-vjeçarit Aleksandër Brahimasi, teksa e zuri korenti kur po luante ne lulishten e qytetit.

Menjëherë pas ngjarjes së rëndë, Bashkia ka nisur një inspektim të hollësishëm të sinjalistikës rrugore dhe linjave të ndriçimit publik në qytet.

Bashkia e Beratit thekson se është e hapur për bashkëpunim me institucionet përkatëse për zbardhjen e plotë të ngjarjes së rëndë.

“Bashkia Berat është njoftuar për humbjen tragjike të jetës së vogëlushit Aleksandër Brahimasi.

Ka nisur një inspektim të hollësishëm të sinjalistikës rrugore dhe linjat e ndriçimit publik në qytet.

Bashkia Berat është e hapur për bashkëpunim me institucionet përkatëse për zbardhjen e plotë të ngjarjes tepër të rëndë.
Bashkia Berat garanton bashkëqytetasit se siguria e jetës së qytetarëve është detyra jonë parësore dhe nuk do të tolerohet asnjë neglizhim.

Ngushëllimet më të sinqerta familjes, për humbjen tragjike të jetës së të dashurit të tyre!”