Kryeministri Edi Rama ka qenë i ashpër sot me opozitën, gjatë fjalës së tij në Kuvend, duke i akuzuar ata se e shndërruan kalanë e Lezhës në një disko.

Më tej ai shtoi se ata janë të infektuar me virusin e budallallëkut, fjalim që nxiti edhe reagime te forta në Kuvend.

Rama: Profesori iku, në vitin 1993 nuk është themeluar fondacioni shqiptaro amerikan, ky është themeluar në vitin 2009.

E dyta ju akuzoni këtu një fondacion që është jo fitimprureës, i fiinancuar nga SHBA, dhe juve këtu bëni akuza a thua se fondacioni është ministria juaj e kulturës  që kalane e Lezhes e bëri në disko dhe e ktheu në hapësirë ku shkohej dhe bëheshin shiringa droge, ky është koncepti juaj për trashëgiminë kultuore.

E kam gjetur bingon në TK, bingo te Piramida. Ju jeni sot Bangu Bangu, jeni e njjëta gje e ndarë përgjysëm dhe mendoni se politika është të përsërisësh atë që bëni gjithë jetë. Sot shteti ynë është në Gjykaten e Lrtë për ato diskot, mihane që latë në kalanë e Lezhës, Ju jeni fundi, kumi te bova, skeni lidhje me cfarë flisni. 

Ndërhyn Dash Sula

Ju keni dhënë leje për benzinata nëpër parqe natyrore, mbi monumente kulture. Të infektuar me virusin e budallallëkut. Ju vazhdoni jeni në rregull, puna juaj, fatkeqësi për të gjithë jetimet që keni lënë rrugëve, i keni bërë mish për top në luften tuaj absurd, me ca të gjallë më të vdekur se i vdekuri.

 

/faxweb

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re