Nën dritën e asaj çfarë po ndodh në Ukrainë, ku një ditë më parë, një masakër e rusëve në civilë, në Bocha afër Kievit, u quajt dhe si një “Srebrenicë e re”, boshnjakët po sjellin në kujtesë atë çfarë ndodhi me ta prej vëllezërve rusë, serbëve. Kujtohet  Bijeljina, aty ku ndodhi dhe masakra e parë […]