“Vendi më i lumtur në botë” fton të gjithë kërkuesit e lumturisë të kalojnë pushimet verore atje falas. Finlanda ka qëndruar vazhdimisht për gjashtë vjet në krye të listës së vendeve më të lumtura në botë, sipas World Happiness Report. Kështu, vitin e kaluar vendi vendosi të organizojë “Seminaret e parë të Lumturisë” në resortin Kouros, një strehë në brigjet e një liqeni në jug të vendit.

Për katër ditë njerëz nga e gjithë bota panë dhe mësuan për “sekretin e suksesit” të finlandezëve. Projekti vazhdon edhe këtë vit, pasi tashmë vendi skandinav po bën një thirrje të hapur për ata që kërkojnë lumturinë, duke mbuluar të gjitha shpenzimet e tyre për pesë ditë.

Më konkretisht, Visit Finland dhe Helsinki Partners do të mirëpresin disa vizitorë me fat në një masterklasë pesë-ditore lumturie në Helsinki nga 9 deri më 14 qershor, të udhëhequr nga Helsinki Happiness Hackers. Më e mira nga të gjitha; I gjithë udhëtimi – duke përfshirë fluturimet e kthimit – do të jetë plotësisht falas.

Happiness Hackers përbëhet nga Lena Salmi, një ish-notare dhe gazetare sportive 70-vjeçare që bën skateboard në Helsinki, Adela Pajunen, një biologe dhe autore që mbron mirëqenien në qendër të natyrës, dhe Luka Bala, një pronar restoranti, etika e të cilit është e rrënjosur thellë në qëndrueshmëri. Nëse dikush dëshiron të mësojë më shumë për lumturinë, ky duket si grupi i duhur për t’i mësuar.

Nëse dëshironi të dini më shumë se si të jeni të lumtur përgjithmonë, atëherë mund të gjeni informacione shtesë, si dhe aplikacionin për të marrë pjesë në udhëtim. Aplikimet mbyllen më 4 Prill 2024. /

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re