Skip to content

Veriu i Kosovës: qetësi pas furtune

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Serbët ngritën barrikada të dielën në mbrëmje në shenjë proteste kundër vendimit të Qeverisë së Kosovës për kartat e identitetit dhe riregjistrimin e automjeteve. Pas shtyrjes së zbatimit të vendimit për dokumente dhe ri-regjistrimit të automjeteve, serbët në veri të Kosovës hoqën të gjitha barrikadat në rrugë dhe u hapën për qarkullim vendkalimet Jarinje dhe […]

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë