Lëvizja në bypass-in e Murrizit, pjesë e rrugës së Arbrit është vështirësuar gjatë ditës se sotme.

 

Reshjet e shiut ja kanë lënë vendin breshërit i cili ka krijuar shtresë në rrugë e për pasojë ka vështirësuar qarkullimin e automjeteve që lëvizin në drejtim të Tiranës dhe Qarkut Dibër.

 

Ulja e ndjeshme e temperaturave pritet ta vështirësojë akoma më shumë lëvizjen në këtë aks rrugor për shkak edhe të dherave që biejnë vazhdimisht pranë hyrjes së tunelit të Murrizit në Xibër.

https://berati.tv/wp-content/uploads/2023/02/makina-me-qera.png