Një ngjarje e rë ndë ka ndodhur sot në fshatin Lumas të Bashkise së Kuçovës. Një 55-vjeçar ka vendosur t’i japë fu nd jetës duke u vet ëvarur në kasollen e bagëtive.

Ngjarja ka ndodhur paraditen e sotme, ndërkohë që trupi i të nd jerit është gjetur nga bashkëshortja e tij pak pas mesdite. Pasi ajo ishte kthyer nga tokat bujqësore ku shkonte çdo mëngjes për të punuar, kishte vënë re mungesën e bashkëshortit. Duke e kërkuar, ajo e ka gjetur pa jetë në kasollen e bagëtive dhe ka njoftuar menjëherë policinë.

Trupi i paj etë i 55-vjeçarit Seit Qevani është dërguar në mo rgun e Spitalit Rajonal Berat, ku pas auto psisë ka rezultuar se ai është ve tëvarur. Burime nga Komisariati i Policisë Kuçovë bëjnë me dije se 55-vjeçari mendohet se e ka kryer aktin e ve tëvrasjes në kushte të rën duara psiko logjike pasi ai vu ante prej kohësh nga dep resioni, dhe për problemet psiqike që kishte shfaqur merrte edhe mjekim.

Vik tima Seit Qevani jetonte vetëm me bashkëshorten e tij, pasi të dy fëmijët e çifti jetonin prej shumë vitesh me familjet e tyre në shtetin fqinj, në Greqi.