Lëvizja Vetëvendosje, ditën e djeshme ka bërë një vit me qendër në Shqipëri. Përmes postimit në rrjetet sociale në Faqen zyrtare të LVV-së në Tiranë, është publikuar  një video-dokumentar ku nxirren në pah dhe  rikujtohen të gjitha protestat dhe kundërshtimet ndaj qeveritarëve.

Drejtues i Lëvizjes VetëVendosje në Tiranë, Bojken Abazi në një prej protestave dëgjohet duke thënë: Jemi dy shtete që kemi nevojë për njëri tjetrin. Jemi një komb që mund të përparojmë vetëm të bashkuar.