Komisioni I Pavarur I Kualifikimit ka ashkarkuar nga detyra kreyn e Gjykatës së Tropojës, Dritan Secin.

 

Trupa gjykuese që bëri rivlerësimin për drejtuesin e Gjykatës së Tropojës përbëhej nga Roland Ilia, Valbona Sanxhaktari dhe Olsi Komici.

 

Seci në seancën dëgjimore të zhvilluar nga KPK rezultoi se kishte problemem me pasurinë.

 

Edhe ILDKPI, në raportin e dorëzuar pranë KPK, theksonte se Seci nuk kishte burime të ligjshme pasurie.