Skip to content

Video- 200 pelikanë kaçurrel dhurojnë spektakël/ “Pushtojnë” Lagunën e Nartës

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Spektakël në Lagunën e Nartës.

 

Mbi 200 individë  Pelikan Kaçurrel sot në Lagunën e Nartës!

 

Sipas specialistëve asnjëherë nuk është parë një numër kaq i madh individësh të pelikanit kaçurel në këtë lagunë prej shumë vitesh.

 

Të gjithë janë pelikanë kaçurrel, ndërsa Flamingo ka rreth 4.000 individë qe nuk largohen nga Laguna dhe shtohen çdo vit

 

 

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë