Një autobus me 40 pasagjerë është bllokuar këtë mbrëmje në aksin Milot-Lezhë.

Në autobus raportohet se ka të mitur dhe të moshuar.

Autobusi ndodhet i bllokuar prej tre orësh, ndërkohë që pasagjerët janë lënë në mëshirë të fatit.