Kështu e kalojnë lumin Osum banorët e fshatit Kurtes.

Askush nuk ka vënë dorë qoftë dhe për të krijuar një urë provizore.

Çdo ditë banorët rrezikojnë jetën e tyre dhe të  fëmijëve  duke kaluar mbi lumë.

(E.H/Faxweb.al)

/faxweb