Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, përtej angazhimeve politike, vazhdon takimet edhe me qytetarë të zakonshëm në rrugët e kryeqytetit.

Shumë prej tyre kanë kërkuar që të bëjnë foto me liderin demokrat.

“Z. Basha, një fotografi të lutem. Faleminderit. Ta kemi kujtim”, thotë një prej qytetarëve.

“Ne kemi një vend dhe qytetarë të mrekullueshëm. Ne meritojmë një qeveri më të mirë ”, e shoqëron postimin e tij lideri i opozitës.