120 banorë të mbetur nga tërmeti pa shtëpi dhe asgjë tjetër, janë pritur nga banorët e Unazës së Re në Tiranë dhe po strehohen falas në një godinë të ofruar prej tyre dhe po trajtohen me ushqime dhe ilaçe.

Kryetari i opozitës Lulzim Basha ka hyrë dhomë më dhomë për t’i takuar dhe dëgjuar problemet e tyre.

Basha foli me një familje nga Mamurrasi që ishte strehuar veti tetë në Tiranë.