Kreu i PD, Lulzim Basha është solidarizuar me efektivët e FA dhe çdo punonjës tjetër të angazhuar për t’i ardhur në ndihmë banorëve në Obot të Shkodrës dhe zonave përreth.

Basha ka përshëndetur një për një efektivët e FA me fjalët ‘’Punë të mbarë’’ ose ‘’Shërbim të mbarë’’.

Më parë Basha bëri thirrje nga Shkodra që të gjithë të angazhohen për t’iu gjendur pranë banorëve të cilët po vuajnë nga përmbytjet. Ai tha se nuk është koha për politikë pasi shqiptarët janë një popull.