Qytetaret e Lagjes nr 4 në Sarandë raportojnë se Artur Roshi, deputet i parlamentit shqiptar, po ndërton pa leje dhe po kërcënon qytetaret që perpiqen të mbrojnë pronën publike, të cilën ai përpiqet ta zaptojë, ndërkohë strukturat shtetërore po heshtin, sipas Saranda Web.

Pamjet e mëposhtme tregojnë momentet e tensionit mes banorëve dhe deputetit Artur Roshi. Banorët akuzojnë se deputeti po ndërton në pronë publike në zonën e plazhit në Sarandë, ndërsa banorët kanë dalë në mbrojtje të pronës publike.

Në vendngjarje shihen edhe forca të Policisë Bashkiake Sarandë të cilët thjesht po bëjnë sehir. Roshi shikohet që shkarkon nga mjeti materilaet ndërsa shan dhe fyen qytetarë me fjalor të pisët duke thënë se po e bën me djersë. Ndërkohë qytetarët i thonë se duhet t’i vijë turp pasi është deputet.

View this post on Instagram

Momentet e tensionit mes banorëve dhe deputetit Artur Roshi. Banorët akuzojnë se deputeti po ndërton në pronë publike në zonën e plazhit në Sarandë, ndërsa banorët kanë dalë në mbrojtje të pronës publike. Në vendngjarje shihen edhe forca të Policisë Bashkiake Sarandë të cilët thjesht po bëjnë sehir

A post shared by Saranda Web (@saranda.web) on May 16, 2020 at 3:58am PDT