Grida Duma e ka shndërruar llogarinë e saj në Facebook në një hapësirë ku shpesh zhvillon reportazhe për bujqësinë dhe blektorinë.

Ish deputetja së fundmi ka publikuar një episod kushtuar rritjes së bletëve dhe disa këshilla për bletarët e rinj.