I riu që ka humbur jetën në aksin Shkozet – Plepa gjatë natës , Erjon Beli, ishte i apasinuar pas muzikës dhe udhëtimeve. Ai shpesh ka publikuar në internet video Live nga udhëtimet që bënte me miqtë apo gruan e tij. Video e mëposhtme është publikuar prej tij 20 orë më parë.

Erjon Beli nga Kavaja ishte këngëtar në lokalet e natës në Durrës.

f