Ekipet xheniere të Forcave të Armatosura në bashkëpunim me Inspektoratin Kombëtar të Mbrojtjes së Territorit kanë shembur me lëndës plasëse një pallat në Durrës të dëmtaur nga lëkundjet e tërmetit.

 

Ndërkonë IKMT ka shpërndarrë dhe pamjet e shëprthimit të kontrolluar ku shihet se pallati nuk ka dëmtuar dy pallatet e tjera ngjitur me të.