Efektivët e policisë kanë shtuar kontrollet këtë mbasdite në qytetin e Fierit. Së bashku me Forcat e Ndërhyrjes së Shpejtë, kanë zhvilluar nën kontroll të gjithë hyrjet dhe daljet e qytetit.

Kontrollet vijojnë në kuadër të personave që mund të jenë në kerkim e me të shkuar të errët në boteën e krimit por sipas burimeve kontrollet po realizohem edhe ndaj verifikimeve në dokumentacion e ndalimin e makina luksoze.

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb