Kamëz, në Bulevardin Blu, në një mjet tip Audi Q7, të parkuar ka shpërthyer një sasi lënde eksplozive, paraprakisht vetëm dëme materiale, dëmtuar mjeti dhe disa xhamat e jashtëm të një dyqani pranë.

/faxweb