Ka shpresë!

 

Një foshnjë 2 muajshe është nxjerrë e gjallë 29 orë pas tërmetit apokaliptik në Hataj të Turqisë.

 

Ekipet e shpëtimit, pasi e kanë nxjerrë foshnjën e kanë mbështjellë me batanije dhe e kanë dërguar në autoambulancë për të marrë ndihmën mjekësore. Nuk dihet nëse prindërit e foshnjës kanë arritur të shpëtojnë apo jo.