Shërbimet e Policisë Rrugore të Tiranës, pas denoncimit nga një qytetar, për një drejtues automjeti që nuk kishte respektuar semaforin dhe kishte bërë parakalim të gabuar, kanë organizuar punën për identifikimin e drejtuesit të automjetit.

 

Si rezultat i veprimeve, është identifikuar drejtuesi i automjetit, i cili ka vazhduar lëvizjen ndërkohë që semafori e ndalonte dhe ka bërë parakalim të gabuar. Për 2 shkeljet e kryera, drejtuesi i automjetit është ndëshkuar me gjobë 600 mijë Lekë të vjetra.

 

Policia Rrugore e Tiranës apelon për drejtuesit e mjeteve që të respktojnë rregullat e qarkullimit rrugor.

 

Tiranë

 

Qytetari denoncoi shkeljen e rregullave të qarkullimit rrugor, Policia Rrugore identifikon dhe ndëshkon me 60 000 lekë, drejtuesin e automjetit që kreu shkeljet.

 

Shërbimet e Policisë Rrugore, pas denoncimit nga një qytetar, për një drejtues automjeti që nuk kishte respektuar semaforin dhe kishte bërë parakalim të gabuar, kanë organizuar punën për identifikimin e drejtuesit të automjetit.

 

Si rezultat i veprimeve, është identifikuar drejtuesi i automjetit, i cili ka vazhduar lëvizjen ndërkohë që semafori e ndalonte dhe ka bërë parakalim të gabuar. Për 2 shkeljet e kryera, drejtuesi i automjetit është ndëshkuar me masë administrative 60 000 lekë të rinj.

 

Policia Rrugore e Tiranës apelon për drejtuesit e mjeteve që të respktojnë rregullat e qarkullimit rrugor, si dhe për të gjithë qytetarët, që të denoncojnë në numrin falas 112 ose në adresat zyrtare të Policisë, çdo rast të shkeljes së këtyre rregullave.

 

 

 

 

 

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re