Kryeministri Edi Rama ka postuar në faqen e tij të facebook një video ku jep informacion të dobishëm në lidhje me koronavirusin.

“2 minuta informacion shumë i dobishëm për të mësuar mbi prekshmërinë, vdekshmërinë dhe shërueshmërinë nga virusi që po sulmon botën.

80% e të prekurve nuk do të kenë asnjë shenjë dhe do ta kalojnë pa e marrë vesh.

80% e atyre që kanë shenja do t’a kalojnë si një grip të zakonshëm në shtëpifrikë aspak, kujdes po!”– shkruan Rama teksa poston videon. (TemA)

https://connect.facebook.net/fr_FR/sdk.js#xfbml=1&version=v6.0

2 MINUTA INFORMACION SHUMË I DOBISHËM PËR TË MËSUAR MBI PREKSHMËRINË, VDEKSHMËRINË DHE SHËRUESHMËRINË NGA VIRUSI QË PO SULMON BOTËN 80% E TË PREKURVE NUK DO TË KENË ASNJË SHENJË DHE DO TA KALOJNË PA E MARRË VESH 80% E ATYRE QË KANË SHENJA DO T’A KALOJNË SI NJË GRIP TË ZAKONSHËM NË SHTËPI FRIKË ASPAK, KUJDES PO!

Publiée par Edi Rama sur Vendredi 13 mars 2020