Çiftit Meta-Kryemadhi i është dashur shpesh gjatë karrierës politike që të bëjë pirueta publike me “puthje dhe kafshime” në ligjiratat e tyre.

Në rrjetet sociale ka qarkulluar masivisht një video me disa deklarata të kryetares së LSI-së të ndryshuara ndër vite.