Ndeshja me Zurich-Sion ka përfunduar në barazim, por një ngjarje e pazakontë ndodhi gjatë ndeshjes.

Qëni i presidentit të Zurich, Ancillo Canepa tërrhoqi vëmendjen e të gjitha mediave kur papritur vrapoi në fushë duke ndërprerë ndeshjen.

Arbitri i ndeshjes nisi të buzëqeshë, ndërsa nga tribuna dikush zbriti dhe qeni u bind për t’u larguar nga fusha.

/faxweb