Policia rrugore ka publikuar së fundmi bilanin e gjobave të vendosura ndaj shoferëve ndaj 24 orëve të fundit, sa i takon shkeljeve që bëhen gjatë parakalimeve.

Policia sqaron se në rast se bëhet parakalimi ndaj një mjeti, makina që kryen parakalimin duhet të zhvendoset sërish në karrexhatën e djathtë, në të kundërt do të gjobitet.

Njoftimi i Plotë nga Policia Rrugore Tiranë 🚔

Kujdes! ❌
Pas manovrës së parakalimit, mjetet duhet të zhvendosen dhe të qarkullojnë në anën e djathtë të karrexhatës, edhe kur rruga është e lirë!

Qëndrimi në anën e majtë në rrugë dënohet me gjobë nga 1.000 deri në 3.000 lekë të rinj.

Gjatë 24 orëve të fundit, janë vendosur 148 masa administrative, për këtë shkelje.

#Drejtomjetinmekujdesrespektorregullateqarkullimitrrugor!🛣

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb