Partia Socialiste dhe Partia Demokratike kanë publikuar ditën e sotme spotin e parë në nisje të betejës së 25 prillit.

“Mirëmëngjes dhe për hajër të gjithëve bashkë, për njëri-tjetrin dhe për Shqipërinë, të ardhmen tonë. Dita e Parë e ndeshjes zgjedhore”, shkruan Rama.

 

Nga ana tjetër, Basha ka shkruar shkurt, me bindjen se do të fitojnë.

“Së bashku do të fitojmë”, shkruan Basha.