Përmbytjet në Lezhë ushtria zbarkon në qendër të qytetit për të tu ardhur në ndihmë autoriteteve vendore.  Mësohet se forcat e ushtrisë sot kanë mbërritur në qytetit e Lezhës, për të ndihmuar bashkinë që të bëjë evakuimin e banorëve pas përmbytjes nga reshjet e shiut ditët e fundit.

Në këtë qytetet bashkia sot ka evakuauar disa banor të cikët ndodheshin të rrezikuar nëpër banesat e tyre përshkak të ujit që përmbyti ambientet e tyre. Ndërkohë nga videot që ka siguruar faxnews shumë banesa dhe biznese në Lezhë ndodhen të pushtuar nga uji.

/faxweb