PD dhe LSI kanë muaj që dalin para Kryeministrisë, me premtimin se do rrëzojnë Edi Ramën.

Por, duke qenë se nuk e kanë rrëzuar dot, kanë menduar diçka tjetër.

Sot kanë ndërtuar një bust “bukë peshku” të Ramës, dhe më në fund e kanë rrëzuar, njësoj si Enver Hoxhën.()