Video e një të riu i cili ndihmon një të moshuar të panjohur për të, është bërë virale në rrjet.

Edhe pse duke pritur semaforin, i riu lë makinën në kryqëzim për të ndihmuar të moshuarën për të kaluar rrugën dhe për ta drejtuar atë. Video është filmuar nga një pasagjer që po priste në semafor, ndërsa jo të paktë kanë qenë komentuesit të cilët kanë shkruar se do të prisnin edhe tre semaforë të kuq për të parë një gjest të tillë human e qytetar.