Pamjet e mëposhtme tregojnë disa momente që të ngrohin zemrën.

Motra e madhe mundohet t’i ndihmojë motrën, që edhe ajo të mund të bëjë një xhiro me biçikletë… shtrihet në tokë dhe i thotë të motrës së vogël që të ngjitet tek kurrizi i saj e të ulet në biçikletë.

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re