Një protestë kundër betonizimit të plazhit është zhvilluar në Sarandë, ku nuk kanë munguar as tensionet.

Një prej qytetarëve është shtrirë përpara betonierës, në mënyrë që të pengonte punën e saj.

Irritimi i qytetarëve vjen për shkak të betonizimit të plazhit të Centralit.

Firma kontraktore ka hedhur zhavorr tek pjesa e Centralit, dhe kjo ka sjellë dhe reagimin e fortë të qytetarit.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=sn5ffmO8jK4]