Prurjet e shumta dhe të rrëmbyshme të përroit të Manatisë në Lezhë kanë dëmtuar urën që lidh banorët e lagjes “Kodra e Mullirit” me rrugën nacionale.

Si pasojë është dëmtuar edhe tubacioni i ujësjellësit.

Në vendin ngjarjes janë prezente forcat e ushtrisë që kanë ardhur në ndihmë dhe po shikojnë mundësinë e ndërtimi të shpejtë të urës që lidh 600 banorët me aksin nacional.r.t

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re