Ndërsa ka inspektuar nga afër shkollën e rikonstruktuar “Petro Nini Luarasi” dhe qendrën e re sociale “Motrat Qirjazi”, kryeministri Edi Rama ka takuar rastësisht në rrugë edhe një grup turistësh hungarezë.

Grupi i turistëve ishte me motor dhe kreu i qeverisë ka përfituar nga rasti për të bërë një xhiro me mjetin dyrrotësh.

Rama: Ç’kemi si jeni, nga jeni?

Motoristi: Nga Hungaria

Rama: E pëlqeni Shqipërinë?

Motoristi: Po

Rama: E bukur ë?

Qytetari: Nuk është hera e parë, kemi qenë Shkodër, Tirana, Durrës. Këtë natë në Përmet.

Rama: Unë po shkoj në Përmet po ashtu, po ju do shkoni më shpejt. Paçi udhëtim të mbarë! Shpresoj të më bënit një xhiro.