Pas videove të publikuara nga veriu, ku nxjerr në pah ndryshimet që janë bërë në qytete si Mirditë, Kukës, Tropojë, kryeministri Edi Rama është ndalur në jug të vendit.

Më konkretisht në qytetin e Vlorës, aty ku dhe është deputet i qarkut. Rama bën një krahasim të Vlorës para se ai të merrte mandatin qeverisës dhe të Vlorës së tanishme, duke thënë se ndyrshimi është i madh.

Mirëmëngjes  dhe me ketë Vlorë të para vetëm disa viteve që duket si një ëndërr e keqe e me Vlorën që kemi sot, ju uroj një fundjavë të qetë“, shkruan Rama.