Kryeministri Edi Rama ka mbërritur në pallatin Élysée ku është pritur nga presidenti francez Macron.

“Pallati Élysée, Paris – I ftuar nga Presidenti Macron për një drekë pune mbi marrëdhëniet bilaterale, Planin Europian të Investimeve në Ballkan dhe situatën në rajonin tonë”– shkruan Rama teka publikon momentet e pritje nga presidentin francez Macron. (TemA)