Ulja e temperaturave dhe nisja e reshjeve të dëborës në zonat veriore të vendit ka sjellë dhe bllokimin e Thethit, i cili vijon të jetë i izoluar prej disa ditësh.

Reshjet intensive të dëborës ditën e sotme kanë bërë që trashësia e saj të shkoj deri në 1 metër.

Në këto kushte rruga e ‘Qafthores’ mbetet e pakalueshm, ndërkohë që banorët i bëjnë apel instancave shtetërore për marrjen e masava dhe zhbllokimin e rrugëkalimit.

/faxweb