Ish kampioni i njohur ne ski Andon Falo edhe në moshën 61 vjeç nuk i ndahet rrëshqitjeve në borë.

 

Ditën e sotme, 6 Qershor 2022, Falo u ngjit në Valamare (Lenije) 2300 metra lartesia për të bërë ski në verë dhe plazh në deborë.

 

Për të shkuar te kjo pistë ka ecur me shumë se 3 orë në këmbë.