Pas Skocisë, Ilir Meta ka udhëtuar drejt Tropojës me të shoqen, për të marrë pjesë në një dasëm.

“Ju uroj një fundjavë të mbarë me këtë atmosferë festive, sot nga një dasmë e jashtëzakonshme e një familje patriotike të Nikaj-Mërtur!

Të trashëgohen Monda dhe Marku! Të gëzohen dhe të shtohen shqiptarët kudo”, shkruan Ilir Meta.