Dy vëllezër shqiptarë Artan dhe Arnold Balla kanë lënë me “gojëhapur” jurinë dhe publikun në kompeticionin e njohur America’s Got Talent.

 

Të rinjtë me aftësitë e tyre mbreslënëse kanë lënë me “zemra të ngrira” të gjithë audiencën në sallë e atë televizive.

 

Ata performuan një ushtrim mjaft të vështirë dhe ia arritën të dilnin me sukses në spektaklin më të madh të talenteve në botë.

 

 

 

https://berati.tv/wp-content/uploads/2023/02/makina-me-qera.png