Kryetari i FRPD-së, Belind Këlliçi, ka shpërndarë një videomesazh mbi jetën e tij, ku tregon arsyet madhore të kthimit të tij nga SHBA.

‘Përkundër asaj që më këshillonin vazhdimisht prindërit, unë vendosa ta le Amerikën dhe të kthehem në rrënjët e mia, në Tiranë. Jo për kokëfortësi, as për nostalgji, po për të ndërtuar të ardhmen në dheun e të parëve’, shkruan Këlliçi në Facebook.

Postimi i plotë i Belind Këlliçit:

Përkundër asaj që më këshillonin vazhdimisht prindërit, unë vendosa ta le Amerikën dhe të kthehem në rrënjët e mia, në Tiranë. Jo për kokëfortësi, as për nostalgji, po për të ndërtuar të ardhmen në dheun e të parëve.

Këtu kam dashurinë e familjes, miqve të mi, shokëve e shoqeve fë fëmijërisë, e pa ta nuk bëj dot!

Në Tiranë hodha hapat e parë. U ngrita në këmbë për të mos e ndalur asnjëherë rrugëtimin tim, me qytetin në zemër.

Kudo të shkosh do pyesin nga je. Unë thoja “nga Tirana, qyteti i të gjithë shqiptarëve”. Kjo është dëshira dhe ambicja ime: Një qytet për të gjithë shqiptarët!

Prandaj dua të ndaj me ju diçka nga vetja, këtë videomesazh, sepse ndjej se më takon të jap më shumë.