Polumbarët vijojnë kërkimet për gjetjen e makinës dhe të riut që ka rënë mëngjesin e sotëm në lumin Seman.

 

Në ndihmë të grupit të polumbarëve, duke parë edhe kushtet e vështira për kërkim  ka ardhur një varkë, e cila do përdoret  për të ndihmuar grupin e polumbarëve për kërkimin e mjetit.

 

Polumbarët e Reneas kanë kërkuar mbylljen e digës së Gramshit, hapja e së cilës ka shtuar mbi një metër nivelin e lumit Seman duke vështirësuar kërkimet për gjetjen e mjetit. Poshtë urës janë gjetur dhe pjesë të përparme të mjetit, çka përforcojnë dyshimet se mjeti ndodhet në lumë.

https://berati.tv/wp-content/uploads/2023/02/makina-me-qera.png