Dy lëkundje të tjeta janë regjistruar në vendin tonë, të cilat janë pasgoditje të tërmetit të mbrëmshëm, 4.7 Rihter.

 

Sipas EMSC, pasgoditjet kanë qenë me magnitudë 3.3 dhe 3.4.

 

Që nga dje, vetëm në Bulqizë janë raportuar për dëme të lehta, ndërsa emergjencat civile janë në gatishmëri të plotë.

 

Deri tani fatmirësisht nuk ka pasur dëme në njerëz.