7 tetor Kryeministri Edi Rama ndau sot në rrjetet sociale foto nga “Vila 4” në lagjen Goricë të Beratit.

Rama u shpreh se kjo vilë është një banesë 100 vjeçare, e cila ishte drejt rrënimit të plotë e sot ajo është një vilë e cila pret vizitorë.

Lagja Goricë e qytetit të Beratit është e njohur për  historinë dhe trashëgiminë kulturore të pasur. Në këtë lagje të mrekullueshme gjendet “Vila 4”, një banesë 100 vjeçare që përjetoi një transformim të thellë, duke u shndërruar tashmë në një vilë të bukur që pret vizitorë nga e gjithë bota.

Arkitektura e kësaj vile është një kombinim i mjeshtërisë tradicionale dhe elementeve moderne që i japin një sharm të veçantë. Tashmë “Vila 4” është një qendër e bukur e mikpritjes dhe turizmit, ku vizitorët mund të përjetojnë bukurinë e kësaj banese të mrekullueshme dhe të njihen me historinë dhe kulturën e lagjes Goricë dhe qytetit të Beratit.

Për të pasur një eksperiencë të plotë, vizitorët mund të shijojnë pamjet e mrekullueshme të qytetit të vjetër të Beratit nga ballkoni i vilës, të marrin pjesë në udhëtime të organizuara nëpër rrugicat e gurta të qytetit të vjetër dhe të shijojnë gatimet tradicionale lokale.

Gjithashtu, ata kanë mundësinë të njohin më shumë për historinë dhe trashëgiminë kulturore të Beratit përmes vizitës në muzetë dhe galeritë e qytetit.

“Vila 4” është një shembull i shkëlqyeshëm i ruajtjes së trashëgimisë kulturore dhe një ndërtesë që tani kontribuon në promovimin e turizmit dhe ekonomisë së këtij qyteti të mrekullueshëm, pasuri e UNESCO-s.

#tdi_1 .td-doubleSlider-2 .td-item1 {
background: url(https://ata.gov.al/wp-content/uploads/2023/10/386321338_877613520400977_3893924751380902899_n.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#tdi_1 .td-doubleSlider-2 .td-item2 {
background: url(https://ata.gov.al/wp-content/uploads/2023/10/386356085_877613490400980_1162563960098425962_n.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#tdi_1 .td-doubleSlider-2 .td-item3 {
background: url(https://ata.gov.al/wp-content/uploads/2023/10/386367965_877613433734319_3274510526595962041_n.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#tdi_1 .td-doubleSlider-2 .td-item4 {
background: url(https://ata.gov.al/wp-content/uploads/2023/10/386713758_877613403734322_5986846198464782700_n.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#tdi_1 .td-doubleSlider-2 .td-item5 {
background: url(https://ata.gov.al/wp-content/uploads/2023/10/386747672_877613453734317_7578433395139281446_n.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#tdi_1 .td-doubleSlider-2 .td-item6 {
background: url(https://ata.gov.al/wp-content/uploads/2023/10/386755639_877613527067643_1887664507600275619_n.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#tdi_1 .td-doubleSlider-2 .td-item7 {
background: url(https://ata.gov.al/wp-content/uploads/2023/10/370300343_877613480400981_7739519620397195843_n.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#tdi_1 .td-doubleSlider-2 .td-item8 {
background: url(https://ata.gov.al/wp-content/uploads/2023/10/384103735_877611963734466_2832201294512461905_n.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#tdi_1 .td-doubleSlider-2 .td-item9 {
background: url(https://ata.gov.al/wp-content/uploads/2023/10/384190413_877611907067805_5687080850421988277_n.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#tdi_1 .td-doubleSlider-2 .td-item10 {
background: url(https://ata.gov.al/wp-content/uploads/2023/10/385305540_877613397067656_2309472584912337399_n.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#tdi_1 .td-doubleSlider-2 .td-item11 {
background: url(https://ata.gov.al/wp-content/uploads/2023/10/385318805_877613460400983_6215488129131883659_n.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#tdi_1 .td-doubleSlider-2 .td-item12 {
background: url(https://ata.gov.al/wp-content/uploads/2023/10/386318695_877613427067653_8578485257042392041_n.jpg) 0 0 no-repeat;
}

1 nga 12

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re