Qeveria greke ka cuar në parlament projektligjin për zgjerimin e ujërave territorialë me 12 milje në Detin Jon. Ky vedndim u mor pikërisht në ditën e vizitës së Ramës në Athinë me kryeministrit Mitsotakis dhe ministrin e jashtëm Dendias.

“Projekt-ligji i Ministrisë së Punëve të Jashtme” u paraqit në Parlament për “përcaktimin e gjerësisë së zonës bregdetare në zonën detare në Jon deri në Kepin Tainaro të Peloponezit”.

Vijon…

/faxweb